Cabinzero Cabin Zero Reistas / Weekendtas - 44 x 30 x 20 cm - 36 liter - Classic - Zwart

€ 69,20
4 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Reistassen  Rugtassen 

Merk

CabinZero 

Materiaal

Polyester 

Maat

20  30  44  5451  H  B 

Kleur

 Zwart

EAN

5060368840484
Op zoek naar een handige lichtgewicht reistas? Deze stoere en praktische CabinZero in de kleur zwart tas uit de Classic collectie is oorspronkelijk ontworpen als de ideale handbagage voor in het vliegtuig, voor in de trein of gewoon voor jouw dagelijkse trips. Door de verstelbare banden aan de zijkant is deze reistas voor alle vliegtuigmaatschappijen aan te passen aan de handbagage afmetingen.

Het ruime hoofdvak is groot genoeg voor jouw spullen en sluit door middel van een rits. Middels een ruim insteekvak, een mesh insteekvak en een ritsvak kan je jouw bagage overzichtelijk en gescheiden van elkaar opbergen. Het ritsvak aan de voorkant is ideaal om tijdschriften of belangrijke reisdocumenten in op te bergen. De tas is comfortabel te dragen over de schouder door de gewatteerde en verstelbare schouderriemen, maar je kan de tas ook aan de hand dragen. Bovendien is deze tas gemaakt van waterproof polyester en is hierdoor beter beschermd tegen water en regen. Verder heeft hij een handige lost en found functie waardoor je onbezorgd op reis kan!

HANDIG OM TE WETEN
- Ritssluiting
- Okoban trackingsysteem
- Gewatteerde en verstelbare schouderriemen
- 3 ritsvakken
- 1 steekvak
Wij zijn officieel dealer van CabinZero. U kunt voor de volledige garantie bij ons terecht, ook in onze 28 winkels.

Prijzen

4 prijzen van € 69,20 tot € 69,90
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 69,20  Bestel
Duifhuizen.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 69,90  Bestel
Travelbags.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending!
  • Bezorgd door PostNL
€ 69,90  Bestel
Bagageonline.nl
  • Binnen 14 dagen gratis retourzending
  • VOOR 22:00 UUR BESTELD, IS VANDAAG VERZONDEN!
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 69,90  Bestel

Wat andere zeggen over Cabinzero Cabin Zero Reistas / Weekendtas - 44 x 30 x 20 cm - 36 liter - Classic - Zwart:

Begin je reis goed voorbereid met de rugzak van CABINZERO. Maak je stedentrip, weekendje weg of rondreis compleet met je nieuwe reismaatje. Deze rugzak beschikt over een inhoud van 36 liter waar je al je spullen gemakkelijk in kwijt kunt. Doordat de tas van sterk, lichtgewicht polyester is gemaakt, draag je hem comfortabel op de rug met je mee. De schouderbanden zijn verstelbaar en gewatteerd en met de handvatten die aan de boven- zijkant zitten kun je hem ook handig in de hand dragen. De compressieriemen zorgen voor een extra verstevigingen en brengen de tas gelijk mooi in model. Met de afmetingen van 31 x 20 x 44 cm is dit item ook handig om als handbagage tijdens je vliegreis mee te nemen! Reis jij tijdens je volgende reis met een CABINZERO rugzak? De eigenschappen van deze rugzak zijn: * Voorvak met ritssluiting * Hoofdvak met ritssluiting * Insteekvak * Ritsvak * Compressieriemen * Verstelbare en gewatteerde schouderbanden * Bagage tracker * Handvat aan zij- en bovenkant * Inhoud: 36 liter
Duifhuizen.nl
Travel Bag uit de Classic serie van CabinZero. De Classic 36L is de ultieme middenmaat rugtas van CabinZero. Multifunctionele rugtas met tevens een stevig top- en zijhandvat om de tas in de hand mee te kunnen nemen. De Classic serie is gemaakt van stevig waterdicht polyester met ritsen die overlappen. De tas is hierdoor erg licht van gewicht en dus prettig in gebruik. - Stevige ritsen met overlap (voor waterdichtheid)- Boven- en zijhandvat- Gevoerde, verstelbare rugzakriemen- Ruim hoofdcompartiment met ritssluiting- Intern steek- en ritsvak- Voorvak met ritssluiting- Gespen om de tas strak aan te trekken- Sluiting met slot mogelijkheid - Waterdicht polyester- Lichtgewicht - Voorzien van Luggage Tracker We zijn een officiële CabinZero dealer, je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht. Bekijk hier de gehele collectie CabinZero rugtassen. Casual Rugtassen
Bagageonline.nl
De CabinZero Classic 36L Ultra Light Cabin Bag absolute black is onderdeel van de Classic serie van CabinZero. Deze serie bestaat onder andere uit Reistassen zonder wielen. De Reistassen uit deze serie zijn gemaakt van Polyester en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Travelbags.nl is officieel dealer van CabinZero, dit betekent dat u ook voor de volledige garantie bij ons terecht kunt.
Travelbags.nl