Grijze Cowboysbag - Schoudertassen - The Bag - Elephant Grey

€ 95,00
4 prijzen, beste prijs bij Maeshillscollection.com
Bestel op Maeshillscollection.com
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Cowboysbag 

Kleur

 Grijs

Materiaal

Leer 

Maat

15  27  42  H  B  M 

EAN

8718586218727
Cowboysbag The Bag Schoudertas The Bag is dé klassieker van Cowboysbag. Een ruime schoudertas met veel mogelijkheden. The Bag is een must-have leren schoudertas. De tas heeft een extra lang hengsel, stevige handgrepen en voorop twee grote vakken met rits. De binnenkant is gevoerd en heeft veel ruimte. The Bag is naast een stoere handtas ook nog eens zeer geschikt als school- of werktas. De tas biedt vele opbergmogelijkheden.

Prijzen

4 prijzen van € 95,00 tot € 149,99
Maeshillscollection.com
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 169,95 € 95,00  Bestel
Cowboysbag
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 149,95 € 119,96  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 127,96  Bestel
Travelbags.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending!
  • Bezorgd door PostNL
€ 149,99  Bestel

Wat andere zeggen over Grijze Cowboysbag - Schoudertassen - The Bag - Elephant Grey:

The Bag van Cowboysbag is een bestseller model. De tas is uitgevoerd in hoogwaardig leer en afgewerkt met de welbekende twee vakken op de voorkant. In deze voorvakken kunnen gemakkelijk kleine spullen opgeborgen worden. Het hoofdvak van de tas sluit met een rits. De binnenkant van de tas heeft tevens diverse vakken, waarvan 1 met ritssluiting. Ook de achterkant heeft een groot ritsvak. Bij de tas wordt een lang leren schouderhengsel geleverd, zodat de tas ook makkelijk op de schouder kan worden gedragen. Een stoere tas van Cowboysbag die alleen maar mooier wordt naarmate deze meer gebruikt wordt! De afmetingen zijn ongever 42 x 27 x 18 cm en de inhoud is 30 liter.
bol.com
The Bag is het klassieke model uit de collectie van Cowboysbag. De bestseller is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer in de kleur Cognac en is afgewerkt met zilverkleurige hardware. De tas heeft dubbele korte hengsels maar wordt ook geleverd met een in lengte verstelbaar schouderhengsel, zodat de tas crossbody gedragen kan worden. De tas kenmerkt zich door twee ruime voorvakken met rits. Middels een rits bovenop is het hoofdvak af te sluiten, in dit vak bevindt zich nog een extra ritsvakje. Ook aan de achterzijde van de tas bevindt zich nog een ruim ritsvak. The Bag is heeft een stoere look en is door het ruime interieur geschikt voor dagelijks gebruik.
Cowboysbag
De Cowboysbag The Bag Schoudertas elephant grey is onderdeel van de The Bag serie van Cowboysbag. Deze serie bestaat onder andere uit Aktetassen. De Laptoptassen uit deze serie zijn gemaakt van Leer en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar. Travelbags.nl is officieel dealer van Cowboysbag, dit betekent dat u ook voor de volledige garantie bij ons terecht kunt.
Travelbags.nl