Blauwe Blue Lion Cubs Luiertas rugzak - Verzorgingstas baby incl. ophanghaken voor buggy en kinderwagen - Regenkap - Grijs - Voor vaders en moeders

€ 56,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Luiertassen 

Materiaal

Polyester 

EAN

8719326642710
Wil jij graag samen met je kindje op pad gaan, maar wil je dan wel alles bij de hand hebben? Deze stoere luiertas heeft veel opbergvakken zodat jij alle flesjes, luiers, doekjes en kleertjes een eigen plekje kunt geven. De rugtas wordt geleverd met buggy straps en een regenkap. Het stevige design is ontworpen om een lange tijd mee te gaan en staat zowel mannen als vrouwen. Een dagje naar het pretpark, op bezoek bij oma of gewoon een wandeling door het park. Met de luiertas van Blue Lion Cubs ben je het beste voorbereid voor een uitje met je kindje(s) en kun je met volle teugen genieten. Het is niet voor niks dat steeds meer vaders, moeders, opa's en oma's kiezen om het avontuur met de Blue Lion Cubs luiertas aan te gaan. Waarom ouders kiezen voor de Blue Lion Cubs Luiertas ✔️ Uniek design
✔️ Alle benodigdheden overzichtelijk in één tas
✔️ Ruimte voor spullen van meedere kids
✔️ Niet meer graaien naar spullen
✔️ Altijd genoeg doekjes bij de hand
✔️ Houdt babyflessen langer op temperatuur
✔️ Houdt al je spullen droog bij regen
✔️ Comfortabele schouderbanden
✔️ Verbeterde buggy straps
✔️ Anti diefstal vak voor waardevolle items
✔️ Laad je telefoon op met behulp van de USB-port
✔️ Sterke ritsen
✔️ Ook voor mannen

Ruimte voor twee Vind jij het ook zo vervelend om door een volle tas te graaien naar doekjes of schone luiers? Dankzij de vele verschillende opbergvakken van deze Blue Lion Cubs luiertas kun jij alle spullen goed organiseren zodat jij alles snel weet te vinden. Graaien is verleden tijd omdat het hoofdvak volledig open te ritsen is en je de tas gewoon open kunt vouwen. De hersluitbare doekjeshouder aan de voorkant biedt ruimte voor een hele pak doekjes, waardoor jij altijd genoeg doekjes bij de hand hebt. Deze luiertas is ruimer dan de meeste luiertas rugtassen en is ook geschikt voor ouders van tweelingen.

Houd je flessen langer op temperatuur Aan de zijkant van de tas zitten twee geïsoleerde vakken die volledig dicht te ritsen zijn. Hierdoor behouden de babyflessen hun temperatuur veel langer dan bij andere tassen waar slechts de helft van de flesjes geïsoleerd zijn. Beide vakken bieden ruimte voor flessen tot 250/300 ml en houden de flessen 4 uur lang op temperatuur.

Houd al je spullen droog Gaat het regenen? Dan wil je natuurlijk niet dat de inhoudt van de tas nat wordt. De meeste 'waterdichte' tassen zijn niet 100% waterdicht omdat het water tussen de rits door komt. Om te voorkomen dat dit bij jou gebeurt, doe je gewoon de regenkap om de tas heen en klaar is kees. Nu moet je alleen nog zorgen dat je zelf droog blijft!

Comfortabele schouderbanden Het is erg vervelend als een tas oncomfortabele schouderbanden heeft die pijnlijke schouders veroorzaken. De schouderbanden en het ruggedeelte van deze luier rugtas zijn voorzien van een zachte padding voor optimaal draagcomfort. De schouderbanden zijn geheel af te stellen op jouw lichaam om de druk op je schouders en rug te verdelen. Wordt het toch te zwaar, kun je de tas met de buggy straps ophangen aan de kinderwagen.

Verberg je waardevolle spullen Loop je door een drukke stad en ben je bang dat jouw telefoon, portemonne of sleutelbos gestolen wordt door zakkenrollers? Aan de rugkant van de tas zit een 'geheim' vak waar je jouw waardevolle spullen kunt opbergen. Zo kan er niemand bij wanneer jij de tas op je rug hebt.
In het voorste vakje zit een afneembaar sleutelkoordje. Hierdoor ben je nooit meer op zoek naar je sleutels en kunnen dieven er niet zomaar bij!

Telefoon opladen Wat nu als je de weg kwijt bent en je telefoon is bijna leeg? Je wilt je telefoon opladen, maar tegelijk ook gebruiken. Ook voor dit probleem heeft de Blue Lion Cubs rugtas een oplossing. Koppel een powerbank aan de binnenkant van de tas, steek je kabeltje in de usb-port en laadt je telefoon op zonder dat je de tas van je rug hoeft te halen!

Stoere tas voor mannen en vrouwen Kun je geen luiertas vinden die jouw man ook wilt dragen? De luiertas van Blue Lion Cubs is ontworpen voor stoere avonturiers zodat ook mannen er schaamteloos mee rond zullen lopen. Het unieke design ziet er niet alleen stoer, maar is bovendien ook zeer praktsch en gaat lang mee dankzij de hoge kwaliteit. Dat betekent dat je deze luiertas dus niet na een paar maanden al moet weggooien omdat de tas dan versleten is. Deze tas is gemaakt om heel wat avonturen te doorstaan!

Ga je met je kind naar dierentuin, het park of de kleuterklas?
Wees goed voorbereid met de Blue Lion Cubs Luiertas!

ps. wist jij dat wij deze tas ook aanbieden inclusief verschoonmatje?

Specificaties:
✔ Merk: Blue Lion Cubs
✔ Inhoud Verpakking: 1x Luiertas, 2x Buggy straps, 1x Regenkap
✔ Materiaal: Polyester, Metaal
✔ Kleur: Grijs, Zwart, Blauw
✔ Gewicht: 750 gram
✔ Afmetingen: 45 cm x 28 cm x 18 cm
✔ Capaciteit: 25L
✔ Aantal compartimenten: 16
✔ Verstelbare schouderbanden: Ja
✔ Handvat: Ja
✔ Doekjeshouder: Ja
✔ Volledig open te ritsen: Ja
✔ Waterafstotend: Ja
✔ Verschoonmatje: Nee
✔ Geïsoleerde vakken: Ja (2x)
✔ Kinderwagen ophangstraps: Ja
✔ Multifunctioneel te gebruiken: Ja
ℹ Wasvoorschriften: Afnemen met natte doek

Prijzen

1 prijzen van € 56,00 tot € 56,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 56,00  Bestel