Grijze TJ Store® Premium luiertas Black - luiertas - verzorgingstas - verzorgingstas rugzak - luier rugzak - luiers - pampers - pampertas - verzorgingstas baby - baby luiertas

€ 36,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Luiertassen 

Merk

TJ Store 

Materiaal

kunstvezel 

Kleur

 Grijs

EAN

8720165023578
Premium TJ Store® Luiertas


De verzorgingstas van TJ Store® is onmisbaar voor ouders met baby’s en peuters. 
Als ouder op pad moet je overal op voorbereid zijn. Zo moet je luiers en voldoende voedsel meenemen. Dankzij de verschillende compartimenten heb je de mogelijkheid om zeer georganiseerd al jouw spullen op te bergen. Met deze verzorgingstas van Miss Lulu neem je op een stijlvolle manier 3 flesjes en genoeg luiers mee! Zo ben je op elke situatie voorbereid, en kan je zonder zorgen op pad met je kleintje! Of je nou boodschappen gaat doen, op een speelafspraakje gaat of een dagje weg; deze veelzijdige tas komt altijd van pas!

Ontwerp:
De TJ Store luier- en verzorgingstas is erg ruim en praktisch ingedeeld. De luiertas beschikt over verschillende handige opbergvakken. Te beginnen met een groot hoofdcompartiment met een extra ritsvak, handig voor grotere items. Aan de voorkant van de tas zitten drie geïsoleerde vakken voor thermosflesjes, deze houden de (melk)flesjes op de juiste temperatuur. Tevens is er aan de voorkant een extra rits voor snelle toegang tot babydoekjes. Naast dat de luiertas lekker veel opslagruimte biedt kun je deze ook nog eens op verschillende manieren dragen. Naast een rugzak met verstelbare schouderriemen, heeft de tas ook handige handvaten. Hiermee is de tas snel op te pakken en kan deze zelfs dienen als tote-bag. Zo kies je telkens zelf hoe je de tas het liefste draagt.

Afmetingen en Kwaliteit:
De TJ store® verzorgingstas is gemaakt van hoogwaardig en waterafstotend polyester. Dit geeft een lange levensduur maar is tevens gemakkelijk schoon te houden.

Lichtgewicht en Comfortabel:
Dankzij de verstelbare schouderbanden kun je de tas geheel afstellen op jouw lichaam om de druk op je rug en schouders te verminderen. Dit maakt de tas geschikt voor zowel Mama’s en Papa’s. Tevens zijn de schouderbanden gemaakt van een ademende, dikke stof waardoor de banden niet in je schouders snijden en de tas comfortabel zit! Ook fijn is dat de tas vrij licht in gewicht is.

Specificaties:
TJ Store® Huismerk
Materiaal: 100% Polyester
Kleur: Zwart
Gewicht: 900 gram
Afmetingen: 26 x 17 x 38 cm
Verstelbare schouderbanden: Ja
Handvatten: Ja
Waterafstotend: Ja
Geïsoleerde vakken: Ja
Kleur : Grey

Waarom TJ Store® ?
De snelste levertijd
Beste service
Innovatief
Medisch aanbevolen

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Dit product wordt gratis verzonden!

Prijzen

1 prijzen van € 36,00 tot € 36,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 36,00  Bestel