BURKELY Vintage Dean Briefcase Aktetas - 15 inch Laptoptas - Bruin

€ 74,99
4 prijzen, beste prijs bij DGM Outlet
Bestel op DGM Outlet
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Burkely 

Kleur

 Bruin

Materiaal

Leer 

Maat

18  29  38  M  H  B 

EAN

8717128042844
Kan worden afgesloten middels een klep met gesp Verdeeld in drie ruime vakken waar A4 documenten in passen Twee brede ritsvakken intern Interne steekvakjes Leren bovenhandvat De BURKELY Vintage Dean Briefcase 3 vaks is een zakelijke schoudertas met gespsluiting. De binnenkant is verdeeld in drie compartimenten geschikt voor A4 formaat documenten. De tas is af te sluiten met een slot waardoor documenten veilig opgeborgen zijn. De tas wordt geleverd met een verstelbare schouderband. De Dean heeft een klassiek model, in combinatie met het split hunter leer, krijgt de tas een stoere vintage look. Deze tas heeft geen speciaal laptopvak, maar is wel geschikt om te gebruiken als laptoptas voor laptops tot maximaal 15,6 inch (37 x 25 x 4 cm). Eventueel is de laptop extra te beschermen door gebruik te maken van een laptopsleeve of hoes. Deze

Prijzen

4 prijzen van € 74,99 tot € 120,00
DGM Outlet
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 82,60 € 74,99  Bestel
Travelbags.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending!
  • Bezorgd door PostNL
€ 119,95  Bestel
Maeshillscollection.com
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 119,95  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 120,00  Bestel

Wat andere zeggen over BURKELY Vintage Dean Briefcase Aktetas - 15 inch Laptoptas - Bruin:

Burkely Vintage Dean Aktetas De Vintage lijn is gemaakt van hunter leer, dit is een karaktervol en ruw leersoort dat de tas een stoere look geeft. Het leer is stug maar versoepelt naarmate het gebruik. Leer is een natuurproduct dat leeft, wat iedere tas eigen karakteristieke details en een uniek uiterlijk geeft. De BURKELY Dean Briefcase 3-comp is een zakelijke schoudertas. De tas sluit met een gespsluiting, die op slot kan middels een sleutel. Hierdoor kan de inhoud van de tas extra veilig worden opgeborgen. De binnenkant is verdeeld in drie compartimenten geschikt voor documenten van een maximale grootte van een A4. De tas beschikt over een verstelbare en afneembare schouderband.
Maeshillscollection.com
De Burkely Vintage Dean Briefcase brown is onderdeel van de Vintage serie van Burkely. Deze serie bestaat onder andere uit Aktetassen. De Laptoptassen uit deze serie zijn gemaakt van Leer en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar. Travelbags.nl is officieel dealer van Burkely, dit betekent dat u ook voor de volledige garantie bij ons terecht kunt.
Travelbags.nl