Roze herschel little america mid volume backpack ash rose

€ 74,96
3 prijzen, beste prijs bij Bagageonline.nl
Bestel op Bagageonline.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen gratis retourzending
  • VOOR 22:00 UUR BESTELD, IS VANDAAG VERZONDEN!
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Rugtassen  Laptoptassen 

Merk

Herschel 

Kleur

 Roze

Maat

M  One size 

EAN

828432210848
Rugtas uit de Little America serie van Herschel. Deze rugzak is ideaal te gebruiken als schooltas of voor een dagje onderweg. Het hoofdcompartiment is geschikt voor A4 formaat en sluit af door middel van een trekkoord. De Little America Mid-Volume is iets slanker en kleiner dan de originele Little America, hierdoor is de rugzak lekker comfortabel. De rugtas bevat een 13'' laptopvak, een voorvak en heeft dubbel gewatteerde schouderriemen voor optimaal comfort. - Groot hoofdcompartiment- Bevat een 13" laptopvak (32x28 cm)- Sluit middels koordsluiting- Flap met drukknopen- Riempjes met gespen- Voorvak met rits en riempjes- Verstevigd rugpaneel- Gewatteerde schouderbanden We zijn een officiële Herschel dealer, je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht. Bekijk hier de gehele collectie Herschel rugtassen. Casual Rugtassen

Prijzen

3 prijzen van € 74,96 tot € 109,99
Bagageonline.nl
  • Binnen 14 dagen gratis retourzending
  • VOOR 22:00 UUR BESTELD, IS VANDAAG VERZONDEN!
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 99,95 € 74,96  Bestel
Maeshillscollection.com
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 99,00  Bestel
Foot Locker
  • Gratis verzending
€ 109,99  Bestel

Wat andere zeggen over Roze herschel little america mid volume backpack ash rose:

Herschel Little America Mid-Volume Rugzak De Little America Mid-Volume Rugzak van Herschel is een ruime rugzak, ideaal om mee te nemen bij een dagje weg of om als schooltas te gebruiken. Het hoofdcompartiment is geschikt voor A4 formaat en sluit af door middel van een trekkoord. De Little America Mid-Volume is iets slanker en kleiner dan de originele Little America, hierdoor is de rugzak lekker comfortabel. De rugtas bevat een 13'' laptopvak, een voorvak en heeft dubbel gewatteerde schouderriemen voor optimaal comfort.
Maeshillscollection.com
Bestel nu Herschel Little America Backpack - Unisex Tassen - One Size - Roze - Poly (Polyester). Wees de eerste die de meest gewilde sneakers, trainingspakken, rugzakken en meer in handen krijgt, bekijk het complete aanbod online.
Foot Locker