Rode Polka Dot Hoesje voor Oppo Mirror 5 met gratis Polka Dot Stylus, rood , merk i12Cover

€ 10,95
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 20 euro anders €1,99
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Laptoptassen 

Merk

I12Cover 

Kleur

 Rood

Materiaal

Leer 

EAN

8719177505059
Polka Dot Hoesje voor Oppo Mirror 5 inclusief gratis Polka Dot Stylus.
Trendy smartphone sleeve, verkrijgbaar in diverse hippe kleuren voorzien van Polka Dot motief. Een bijpassende zwarte Stylus pen wordt gratis meegeleverd. Deze universele Polka Dot Sleeve is geschikt voor de Oppo Mirror 5.
Duurzame materialen voor de juiste bescherming De Polka Dot Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw Oppo Mirror 5 tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.
Handig in gebruik incl. gratis Stylus pen Met het handige Pull-out koordje is uw Oppo Mirror 5 makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Polka Dot Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw Oppo Mirror 5 makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak of handtas. Tevens wordt er een gratis Stylus pen meegeleverd. Ook deze is voorzien van een hip stippen motief.
Polka Dot De smartphone sleeve is voorzien van trendy Polka Dot motief. Dit stippen motief is al jaren helemaal hot! Dit maakt deze sleeve met stylus pen tot een hip en trendy accessoire voor uw Oppo Mirror 5.
Bestel snel! Op zoek naar goede bescherming voor uw Oppo Mirror 5 en helemaal gek van Polka Dot? Dan is dit trendy Hoesje het beste voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig! De verzending is gratis!
Merk: i12Cover

Prijzen

1 prijzen van € 10,95 tot € 10,95
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorgd vanaf 20 euro anders €1,99
  • Bezorgd door PostNL
€ 10,95  Bestel