Zwarte Burkely Antique Avery Worker 15.6" laptop bag-Black

€ 160,00
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

Burkely 

Kleur

 Zwart

Materiaal

Leer 

Maat

11  27  42  M  H  B 

EAN

8717128079529
De ANTIQUE AVERY WORKER 15.6” behoort tot de meest bekende en geliefde collectie binnen ons assortiment. De FUNDAMENTALS ANTIQUE AVERY collectie staat bekend om het stoere leer dat steeds mooier wordt hoe meer het wordt gebruikt. De duidelijk zichtbare stiksels en hoogwaardige zilverkleurige hardware maken de look helemaal compleet. Dankzij het bekende BURKELY-interieur is er ook altijd genoeg ruimte om al je spullen in mee te nemen, waardoor deze tas haast niet kan ontbreken in jouw garderobe! Om de tas lang mogelijk mooi te houden, en het te beschermen van water en vuil, raden we je aan de tas te behandelen met de Collonil Carbon Wax Spray. De ANTIQUE AVERY WORKER 15.6” beschikt over twee hoofdcompartimenten, die beide sluiten door middel van een ritssluiting. Het voorste compartiment heeft ruimte voor een ritsvak, een telefoonvak, een steekvak en een sleutelkoord. Het achterste compartiment beschikt over een gewatteerd 15.6” laptopvak. Tevens zit er aan de achterkant van de tas ook nog een ruim ritsvak. Je kunt de ANTIQUE AVERY WORKER 15.6” op twee manieren dragen: in de hand door middel van de stevige hengsels of aan de verstelbare en afneembare schouderband. Ideaal, toch?

Prijzen

3 prijzen van € 160,00 tot € 169,95
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 160,00  Bestel
Travelbags.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending!
  • Bezorgd door PostNL
€ 169,95  Bestel
Maeshillscollection.com
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 169,95  Bestel

Wat andere zeggen over Zwarte Burkely Antique Avery Worker 15.6" laptop bag-Black:

Burkely Antique Avery Worker 15.6" Laptoptas De Burkely Antique Avery lijn is gemaakt van het Antique Vintage leer. Dit luxe, volnerf pull up rundsleer geeft de tas een robuuste look en zorgt ervoor dat de tas alsmaar mooier wordt naarmate de tas vaker gebruikt wordt. Door het pull up effect krijgt de tas meer licht/donker effecten wat de natuurlijke look van dit leer doet versterken. De Burkely Antique Avery Worker 15.6” heeft een dubbele ritssluiting en een afneembare, verstelbare schouderband. Deze tas beschikt over een ruim ritsvak aan de buitenzijde en twee ruime afzonderlijke compartimenten binnenin de tas. Aan de ene zijde beschikt de tas over twee ruime compartimenten waarvan er één geschikt is voor een laptop van maximaal 15.6”. Aan de andere zijde beschikt de tas over een groot compartiment, een ritsvak, een apart vak voor je mobiele telefoon en een steekvak.
Maeshillscollection.com
De Burkely Antique Avery Worker 15.6" black is onderdeel van de Antique Avery serie van Burkely. Deze serie bestaat onder andere uit Laptop schoudertassen. De Laptoptassen uit deze serie zijn gemaakt van Leer en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar. Travelbags.nl is officieel dealer van Burkely, dit betekent dat u ook voor de volledige garantie bij ons terecht kunt.
Travelbags.nl