Zwarte Dell Alienware Vindicator - Draagtas voor notebook - 14 - voor Alienware 13 13 R3

€ 31,95
2 prijzen, beste prijs bij Megekko
Bestel op Megekko
Bewaar als favoriet
  • binnen 30 dagen gratis retourzending
  • Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Bezorgd door POST NL

Productgegevens

Merk

Dell 

Materiaal

Nylon 

Kleur

 Zwart

EAN

5415247018346
Alienware Vindicator Slim draagtas
De Alienware Vindicator Slim draagtas heeft een slank profiel voor uw laptop en biedt bescherming en draagbaarheid.
- Duurzame bescherming: Met een buitenzijde die is vervaardigd uit weer-bestendig nylon met hoge dichtheid en met een stevig gevoerd binnenvak voor uw laptop, is uw systeem ongetwijfeld veilig in een nieuw harnas.
- Laat een indruk achter: Met een schone, moderne vormgeving, een slank profiel en het iconische maar vooruitstrevende, nieuwe industriële ontwerp van Alienware, laat de Vindicator Slim draagtas een blijvende indruk achter, waar u ook gaat.

Voorgevormd om te beschermen
Duurzaam en robuust:
De Vindicator Slim draagtas heeft een buitenzijde vervaardigd uit weer-bestendig nylon met hoge dichtheid, en is ontworpen om u te helpen bij het beschermen van uw systeem tegen weer en wind.

Dubbele beveiliging:
Het binnenste vak van de Vindicator Slim draagtas is stevig gevoerd, waardoor bescherming geboden en uw laptop vrij blijft van deukjes en krassen.

Tas openen en sluiten:
De Vindicator Slim draagtas kan tot een hoek van 90° worden geopend, zodat u snel en eenvoudig toegang hebt tot uw systeem.

Draag het zoals u wilt
Kies uw modus:
Of u de slanke draagtas nu over uw schouder draagt met de gevoerde, niet-wegglijdende schouderriem of omzet naar een portfolio door de riem te verwijderen en de opbergbare handvatten te gebruiken, de Vindicator Slim stijlvolle draagtas biedt u comfort en stijl.

Slank en modern:
De Vindicator Slim draagtas is voorgevormd met zo min mogelijk lijnen, met een buitenzijde die is vervaardigd uit weer-bestendig nylon en een stevig gevoerde binnenzijde. Samen met het slanke profiel van de tas, zullen mensen er gegarandeerd vol bewondering naar kijken.

Onmiskenbaar vertrouwde, verrassend uniek:
Met het iconische, matzwarte alien-hoofd op het voorpaneel en het Alienware logo op de achterzijde, combineert de Vindicator Slim draagtas oude ervaring met nieuwe stijl.

Levenslange garantie Mobile Edge
Mobile Edge garandeert aan de oorspronkelijke koper dat de draagtas-producten vrij zijn van fabrieksfouten. Als Mobile Edge na inspectie heeft ontdekt dat het product defect is met betrekking tot materialen of productie, repareert of vervangt Mobile Edge het product gratis (exclusief de kosten van verzending van het product naar Mobile Edge). Deze garantie is niet van toepassing op schade als gevolg van ongelukken, misbruik, verkeerde zorg of aanpassingen en geldt niet voor claims voor incidentele schade of gevolgschade. Zie voor meer informatie mobileedge.com/warranty-returns.
- EAN: 5415247018346
- Vendorcode: 460-BBKL

Prijzen

2 prijzen van € 31,95 tot € 93,90
Megekko
  • binnen 30 dagen gratis retourzending
  • Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Bezorgd door POST NL
€ 32,95 € 31,95  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 93,90  Bestel

Wat andere zeggen over Zwarte Dell Alienware Vindicator - Draagtas voor notebook - 14 - voor Alienware 13 13 R3:

Alienware Vindicator Slim draagtas De Alienware Vindicator Slim draagtas heeft een slank profiel voor uw laptop en biedt bescherming en draagbaarheid. - Duurzame bescherming: Met een buitenzijde die is vervaardigd uit weer-bestendig nylon met hoge dichtheid en met een stevig gevoerd binnenvak voor uw laptop, is uw systeem ongetwijfeld veilig in een nieuw harnas. - Laat een indruk achter: Met een schone, moderne vormgeving, een slank profiel en het iconische maar vooruitstrevende, nieuwe industriële ontwerp van Alienware, laat de Vindicator Slim draagtas een blijvende indruk achter, waar u ook gaat. Voorgevormd om te beschermen Duurzaam en robuust: De Vindicator Slim draagtas heeft een buitenzijde vervaardigd uit weer-bestendig nylon met hoge dichtheid, en is ontworpen om u te helpen bij het beschermen van uw systeem tegen weer en wind. Dubbele beveiliging: Het binnenste vak van de Vindicator Slim draagtas is stevig gevoerd, waardoor bescherming geboden en uw laptop vrij blijft van deukjes en krassen. Tas openen en sluiten: De Vindicator Slim draagtas kan tot een hoek van 90° worden geopend, zodat u snel en eenvoudig toegang hebt tot uw systeem. Draag het zoals u wilt Kies uw modus: Of u de slanke draagtas nu over uw schouder draagt met de gevoerde, niet-wegglijdende schouderriem of omzet naar een portfolio door de riem te verwijderen en de opbergbare handvatten te gebruiken, de Vindicator Slim stijlvolle draagtas biedt u comfort en stijl. Slank en modern: De Vindicator Slim draagtas is voorgevormd met zo min mogelijk lijnen, met een buitenzijde die is vervaardigd uit weer-bestendig nylon en een stevig gevoerde binnenzijde. Samen met het slanke profiel van de tas, zullen mensen er gegarandeerd vol bewondering naar kijken. Onmiskenbaar vertrouwde, verrassend uniek: Met het iconische, matzwarte alien-hoofd op het voorpaneel en het Alienware logo op de achterzijde, combineert de Vindicator Slim draagtas oude ervaring met nieuwe stijl. Levenslange garantie Mobile Edge Mobile Edge garandeert aan de oorspronkelijke koper dat de draagtas-producten vrij zijn van fabrieksfouten. Als Mobile Edge na inspectie heeft ontdekt dat het product defect is met betrekking tot materialen of productie, repareert of vervangt Mobile Edge het product gratis (exclusief de kosten van verzending van het product naar Mobile Edge). Deze garantie is niet van toepassing op schade als gevolg van ongelukken, misbruik, verkeerde zorg of aanpassingen en geldt niet voor claims voor incidentele schade of gevolgschade. Zie voor meer informatie mobileedge.com/warranty-returns.
bol.com