MoreThanHip Laptoptas 15,6 Inch Glasgow - Ruime Werktas van Ecoleer - Heren - Vintage Bruin - 40 x 29 x 9,5 cm - Schoudertas - Messenger - Duurzaam - Plantaardig gelooid leer - Fairtrade - Stoer - Zakelijk - Business - Lange Levensduur

€ 189,95
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Laptoptassen 

Materiaal

Leer 

Kleur

 Bruin

EAN

8719743365278
Stoere, ruime laptop messenger bag met veel vakken De Glasgow laptoptas is een sterke, ruime werktas van sterk plantaardig gelooid leer met vintage uitstraling. Deze werktas biedt lekker veel opbergruimte en heeft veel vakken en sluit met een stevige bronskleurige metalen rits. Een solide schoudertas voor intensief dagelijks gebruik in een mooie en makkelijk te combineren kleur bruin.

Highlights
- Buitenmaten 40 x 29 x 9,5 cm
- Robuust, plantaardig gelooid rundleer met vintage uitstraling
- Laptopvak 39,5 cm breed
- Diverse vakken op voor-, achter- en binnenzijde
- Verstelbare schouderband (max. 135 cm) met shoulderpad voor optimaal draagcomfort
- Gewicht: ca. 1290 gram
- Luxe afwerking
- Verkrijgbaar in donkerbruin en bruin vintage ecoleer
- Fair made in India (WFTO) Ideaal voor intensief dagelijks gebruik Het hoofdcompartiment van de Glasgow biedt heel veel ruimte, bijvoorbeeld voor een smalle A4-ordner. Dit compartiment is tevens uitgerust met een groot laptopvak voor laptops tot 39,5 cm breedte, een luxe telefoonvak, en een ritsvakje op de achterzijde van het laptopvak. De tas sluit met een stevige metalen rits. De klep blijft op zijn plaats door de mooi weggewerkte magneetknopen. Op de voorzijde vind je nog een ruim insteekvak met pennenhouders, een ritsvak en vak met klep. Ook aan de achterzijde van de tas is een groot ritsvak. Plantaardig gelooid leer Deze tas is gemaakt van ecologisch (plantaardig) gelooid rundleer van hoge kwaliteit en heeft zorgvuldig gemaakte, degelijke stiksels die samen zorgen voor een lange levensduur van de tas.

Eerlijk geproduceerd in India De tassen en accessoires worden geproduceerd in een gecontroleerd en gecertificeerd Fair Trade-bedrijf in India. Dit betekent ondermeer dat er geen kinderarbeid en geen sociale uitbuiting van werknemers plaatsvindt en de werknemers een eerlijk loon ontvangen. Het bedrijf is lid van de World Fair Trade Organization (WFTO).

Prijzen

1 prijzen van € 189,95 tot € 189,95
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 189,95  Bestel