Zwarte Cowboysbag Backpack Little Doral Dames rugtas - Black

€ 79,98
4 prijzen, beste prijs bij Bagageonline.nl
Bestel op Bagageonline.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen gratis retourzending
  • VOOR 22:00 UUR BESTELD, IS VANDAAG VERZONDEN!
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Rugtassen 

Merk

Cowboysbag 

Kleur

 Zwart

Materiaal

Leer 

Maat

M 

EAN

8718586596337
Laptoptas rugzak uit de Drop-It serie van Cowboysbag. De backpack Little Doral is het compacte 'zusje' van de backpack Doral. Multifunctionele laptoptas rugzak voorzien van 13" laptopvak, geschikt voor zowel werk, school en dagelijks gebruik. Echt leder heeft een kwaliteit en persoonlijkheid dat niet vervangbaar is. Hoe langer de tas mee gaat, hoe meer karakter de tas krijgt. - Smalle, verstelbare schouderbanden- Stevig handvat- Klep sluiting met gesp- Ruim hoofdcompartiment geschikt voor A4 materiaal- Gevoerd 13" laptopvak- Interne steek- en ritsvakjes- Hidden pocket aan de achterzijde We zijn een officiële Cowboysbag dealer, je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht. Bekijk hier de gehele collectie Cowboysbag tassen. Casual Rugtassen

Prijzen

4 prijzen van € 79,98 tot € 159,95
Bagageonline.nl
  • Binnen 14 dagen gratis retourzending
  • VOOR 22:00 UUR BESTELD, IS VANDAAG VERZONDEN!
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 159,95 € 79,98  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 111,97  Bestel
Maeshillscollection.com
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 159,95  Bestel
Cowboysbag
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 63,98 € 159,95  Bestel

Wat andere zeggen over Zwarte Cowboysbag Backpack Little Doral Dames rugtas - Black:

Al een tijd opzoek naar een nieuwe rugzak? Perfect, deze Cowboysbag Little Doral rugzak is echt wat voor jou! Je kunt deze rugzak gebruiken voor werk, school maar natuurlijk ook voor de vrije tijd. Er zit een 13 laptopvak in en verder nog een ritsvakje. Cowboysbag heeft aan alles gedacht, er zit namelijk ook nog een ritsvakje op de achterkant. Omdat dit ritsvakje op de rugzijde zit, kan jij in dit vakje al je belangrijke essentials kwijt. De verstelbare schouderbanden maken de tas helemaal af!

HANDIG OM TE WETEN
- Gespsluiting
- Verstelbare schouderbanden
- Zilverkleurige hardware
- 13 laptopvak
- 2 ritsvakken
bol.com
Backpack Little Doral uit de drop-it collectie is geïnspireerd op Backpack Doral. Backpack Little Doral heeft een compacter formaat en is gemaakt van stevig leer. De Cowboysbag rugtas heeft een stoere afwerking met een metalen gesp. De rugtas bevat verstelbare schouderbanden, voor extra draagcomfort. Aan de achterkant van de tas zit ook een ritsvak verborgen, waar je veilig je spullen in kan opbergen. Het interieur van de rugtas bestaat uit 2 open vakken en 1 ritsvak en je kan er met gemak een 13 inch laptop in kwijt. Een stijlvolle unisex rugtas van Cowboysbag.
Cowboysbag
Cowboysbag Little Doral Rugzak Backpack Little Doral heeft een compacter formaat en is gemaakt van stevig leer. De Cowboysbag rugtas heeft een stoere afwerking met een metalen gesp. De rugtas bevat verstelbare schouderbanden, voor extra draagcomfort. Aan de achterkant van de tas zit ook een ritsvak verborgen, waar je veilig je spullen in kan opbergen. Het interieur van de rugtas bestaat uit 2 open vakken en 1 ritsvak en je kan er met gemak een 13 inch laptop in kwijt. Een stijlvolle unisex rugtas van Cowboysbag.
Maeshillscollection.com