Bruine Kidzroom Magic Tales - Rugzak - 2 t/m 6 jaar - Cognac - Vosje

€ 28,50
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Rugtassen 

Merk

Kidzroom 

Kleur

 Bruin

Materiaal

RPET 

EAN

8712645275096
Deze cognackleurige rugzak van Kidzroom is compact en ideaal om mee te nemen naar school, de sportclub of het zwembad. De vossen op de tas vergezellen je zoon of dochter onderweg en zijn een echte eyecatcher. De rugtas heeft verstelbare schouderbanden en een verstevigd rugpand voor extra draagcomfort. Het grote hoofdvak is groot genoeg om wat eten en drinken, boeken of sport- of zwemkleding in mee te nemen. Het kleine voorvak is ideaal om losse spulletjes in op te bergen, zoals een stukje ontbijtkoek of fruit voor na het sporten.

Met deze rugzak van gerecyclede petflessen heb jij een duurzame rugzak in handen. Hierdoor draag je naast de rugzak ook een steentje bij aan het milieu.

In 2010 is het Nederlandse merk Kidzroom opgericht. En nu heeft Kidzroom een collectie rugzakken gemaakt van duurzaam materiaal.

Wist jij dat er elke minuut wereldwijd 1 miljoen plastic flessen worden verkocht? Waarvan maar 20% wordt gerecycled? Deze collectie van hippe rugzakken maakt daar verandering in. De rugzakken worden gemaakt van oude plastic flessen. Beter voor het milieu, want 5 oude flessen vormen samen deze nieuwe rugzak. Een fantastische stap in de strijd tegen de vervuiling op aarde door plastic. Daarnaast zijn de modellen in vorm en design duurzaam en tijdloos en in verschillende prints verkrijgbaar. Er zit dus altijd wel een rugzak tussen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Waar komt ons materiaal vandaan?
Sinds 2008 zet Waste2Wear zich in voor het verminderen van plastic afval en streeft hierbij naar een circulaire economie. Tijdens de productie van grondstoffen wordt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water gebruikt. Bij deze productie wordt kunstof-afval omgezet in innovatieve stoffen en textielproducten welke worden gebruikt voor de maak van deze rugtas.

Prijzen

1 prijzen van € 28,50 tot € 28,50
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 28,50  Bestel